• Vóór 14:00 uur besteld, binnen 48 uur verzonden! (ma-vrij)
  • Gratis verzending vanaf €50,-
Home » Over mij » Blog » Wat betekent 100% natuurlijk?

Wat betekent 100% natuurlijk?

Gepubliceerd op 15 februari 2021 om 07:59

100% natuurlijk, betekent ook echt dat alles natuurlijk is! Van de verpakking tot aan de decoratie toe!

Een klein voorbeeld:

Palmolie is een natuurlijk product. Het is een bindmiddel dat wordt gewonnen uit de pulp van de oranjerode palmvrucht die aan de oliepalm groeit. Het bevat veel vitaminen en geeft een herstellend vermogen aan de huid. Een top product zou je zeggen!

MAAR!

De winning van palmolie is niet milieu- en mensvriendelijk. Voor de winning van palmolie worden enorm veel bossen gekapt of in brand gestoken. Veel mensen en dieren moeten daardoor hun leefgebieden verlaten. Doordat de lokale bevolking hun werk kwijt raakt worden ze ook nog eens gedwongen om op de palmolieplantages te werken onder vreselijke werkomstandigheden.

 

Daarom gebruik ik in geen enkele zeep palmolie! Ja, het is een natuurlijk product, maar dat was het dan ook. 'Only Soap by Rose' wilt een samenwerking met de natuur en de winning van palmolie is absoluut alles behalve dat!

Er zijn genoeg andere oliën die goed voor de huid zijn en je huid optimaal hydrateren en verzorgen. Daarom kies ik er voor om mijn ingrediënten te kopen bij lokale boeren en telers. Dan weet ik precies waar alles vandaan komt, zonder dat mensen of dieren daaronder moeten lijden.

 

Vind jij het ook belangrijk dat we in een wereld leven waar we voor elkaar zorgen en aan elkaar denken? Als je een zeep bij 'Only Soap by Rose' koopt, weet je 100% zeker dat geen enkel dier of mens voor de productie of winning van oliën heeft moeten lijden.

 

Doe je mee?


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.