• Vóór 14:00 uur besteld, binnen 48 uur verzonden! (ma-vrij)
  • Gratis verzending vanaf €50,-
Home » Over mij » 'Troep-vrij'

100% natuurlijk, 100% handgemaakt!

 

Ben jij het ook zo zat dat in elk product dat je gebruikt alleen maar chemische 'troep' zit? Nou, ik ook!

 

Er wordt tegenwoordig zoveel troep verwerkt in cosmetica. Deze troep komt terecht in je bloedbaan, met alle gevolgen van dien! Dat wil je toch niet?

 

'Only Soap by Rose' wilt een samenwerking met de natuur en streeft naar een plasticvrije wereld. Alle zepen en andere producten die hier gemaakt worden zijn daarom vrij van (micro)plastic, parabenen, silicone, SLS/SLES, palmolie en andere 'troep'. Zelfs de geur- en kleurstoffen zijn afkomstig van natuurlijke producten. Denk aan gemalen kruiden, groenten, fruit, klei en nog veel meer. Zo gaan we terug naar de basis, waar we ooit begonnen zijn. Wil je meer weten over de natuurlijke zepen en lichaamsproducten, tips, fabels en feiten? Lees dan mijn maandelijkse Blog. Daarin vertel ik je over het maken van de verzorgingsproducten, maar ook leuke weetjes, fabels en feiten. Neem vooral ook een kijkje op mijn Instagram: www.instagram.com/only.soap.by.rose . Hier leg ik uit (en laat ik zien!) hoe natuurlijke verzorgingsproducten gemaakt worden en wat voor processen erbij komen kijken.

 

Super goed dat jij een bewuste keuze wilt maken om op de natuurlijken en duurzame tour verder te gaan. Geloof me, het zal je absoluut niet teleurstellen. Als je eenmaal hebt geproefd van de natuurlijke producten, wil je nooit meer terug. Neem een kijkje in de Shop om jouw favoriete producten te ontdekken.


Reactie plaatsen

Reacties

Gabriëlle-Inske
4 maanden geleden

Hallo! Ik zou graag willen weten in welk cosmetisch laboratorium uw producten worden getest? Ik doe onderzoek naar handgemaakte cosmetica labtesten en ik moet deelnemers verzamelen voor mijn onderzoek. Bij voorbaat dank!